tirsdag 17. august 2010

Fy **** vi er gode på squash altså!

Sjekk ut størrelsen på dissa da!(Nei, ikke melonene til kakaduen - de er forbeholdt Revefar =P) Og enda har vi flere som ligger og venter og godgjør seg i kjøkkenhagen =P Tar gjerne imot tips til hvordan tilberede dem, for de må jo spises før de råtner. Til nå har vi stekt den i biter med løk i panna og vi har helstekt den med tacokjøtdeig. I mårra trur jeg vi skal steke den i biter med poteter(fra hagen!) i ovnen - det blir mesk! Men trenger flere gode forslag altså.

2 kommentarer:

  1. WOOOOOW! Imponert til tusen! Gleder meg til å komme og se! :D

    SvarSlett
  2. Heisann, så fin blogg dåkke har! Kjekk lesning!

    Eg pleier å bruke squasen i moussaka :) Det er kjempe godt.. Berre brun dei cm tynne skivene på panna først og legg oppi i forma og tøm kvitsaus og kjøttsaus over og så litt ost! Kanon godt!! :D

    Helsing Marie

    SvarSlett

Kjempe koselig med kommentarer :O) Legg igjen en link til din blogg så tar vi gjerne en titt ;)