fredag 16. juli 2010

Välkomna til feriehuset Prästgården!


Sommerturistene strømmer på og det er for det meste fullt hus her! Dronningas mor og far, tante og onkel x 2 skulle i bursdag på svenskesida og la da også igjen et besøk her. Og dronningen og Gubbelars med kids ble til og med også bedt i svensk kalas til Dronningfarens svenske søskenbarn sin mann!! Kjempekoselig! Våre nye svenske venner ble også bedt på middag hit en kveld, og det var spennende å gå igjennom huset med dem da søskenbarnet er veldig interessert i gamle hus og ting - noe det har vist seg gang på gang at vi IKKE har så god peiling på, hehe!


Det ble en koselig middag og kvelden ble avsluttet med vin, øl, hjemmelaget saft(kommer eget innlegg!) og hyggelig prat i det röda rummet =)


Dronningens far har laget bord til oss(eget innlegg ganske snart!) med avagbare bein, så de lett kan stues bort og han, onkel og gutta har ordnet og styrt for å prøve å få litt orden på biblioteket vårt - som ikke er noe bibliotek enda, men skal bli. De har ryddet og flyttet over verktøy og maling til uteboden, revet vegger og tatt bort skum og isolering som var satt inn foran to av vinduene. Vi fant også ut at et av vinduene var juksevinduer, som bare er spikret fast på utsiden for å skape symmetri på husets eksteriør!

Vi har ennå ikke klart å få helt teken på brødbakinga - så vi tok i grunn sommerferie - men når Dronningmoren var her bakte hun og skrev ned oppskrifta sånn at vi kanskje selv kan få det til også =)


Fortsatt god sommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kjempe koselig med kommentarer :O) Legg igjen en link til din blogg så tar vi gjerne en titt ;)