onsdag 18. august 2010

Kjøkkenhagen - oppdatering!

Vi anla jo kjøkkenhagen litt seint på våren/begynnelsen av sommeren - og hadde håpet, men kanskje ikke forventet at det skulle bli noe særlig ut av det. Vi sådde gresskar, squash, gulrøtter, løk, erter(ikke sukkererter...!), to ulike salater, purreløk, grassløk og basilikum.

Salaten var visst ikke død likevel! Her blir det mer mesk =D


Gulrøttene og squashen har dere jo sett det gikk bra med - og der har vi mer i vente. Bedet vi sådde basilikum og grassløk i var ikke godt nok luket for ugrass, så det har grodd helt igjen. Salaten var nydelig og vi har spist av den i hele sommer. Vi trodde den var ferdig, men vi har jammen litt igjen der også. Gresskarplanta har vokst seg stor og laaang, men har ikke sett noen frukt på ennå. Ertene blei litt ødelagte fordi vi ikke hadde laget stativ til dem, men de vi har smakt på til nå er gode. Løken gikk det også dårlig med...vi har som sagt vært litt dårlige på å holde det fritt for ugrass, så når vi først tok en runde var det vanskelig å se hva som var hva. Usle 8 stykker var igjen, og de tok vi likesågodt fordi de stod så spredd at de blei tråkka på.


Alt i alt må jeg si dette har vært meget fornøyelig å ha kjøkkenhage - vi kunne selvsagt passet bedre på, men resultatet ble over all forventning likevel. Tydelig bra jordsmonn her og vi har jo ikke de forferdelige iberiasneglene her ennå. Nå vener vi bare spent på gresskarene...vi har nemlig planer for dem til halloween...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kjempe koselig med kommentarer :O) Legg igjen en link til din blogg så tar vi gjerne en titt ;)