søndag 31. oktober 2010

Loppis på prestgården!


En stund siden nå da, men bildene lå på en PC som krasja, fikk heldigvis redda bildene - men de har vært på ferie i Norge inntil nå =)

Loppisen gikk over all forventning! Allerede 40 minutter før annonsert start var det folk ute i hagen...så da var det bare å slenge på seg tøyet og hive seg ut i det! Og vi som var redde for at ingen ville komme... Masse hyggelige folk innom - og vi fikk solgt en hel del. Folk gav uttrykk for at de var fornøyd med tingene og ikke minst reaprisene våre.


Skilter til å henge nede ved veien

Garasjesalg burde vi vel kanskje heller kalt det =) Rydda garasjen for alt som ikke skulle selges og klarte å fylle godt opp med lopper. Vi hadde jo en hel del på utsida under presenninga også!


På søndagen bød vi på kaffe og brownies og halv pris på ALT - og blei kvitt enda mer =) Herlig! Pengene kommer godt med til oppussingsprosjekter i huset - vi har jo allrede fått kjøpt inn litt tapet og også et par lamper.

Til slutt vil vi si tusen takk til Ericshjälpen som kom å hentet resten av tingene vi ikke fikk solgt. Tenk, ingen ville bla kjøpe en TV til sek 50,-(reareapris på søndagen)!

Ellers var det ingen hit å selge klær - vi hadde masse barnetøy og litt voksentøy og lite brukte sko og vinterutstyr som nå er sendt til et barnehjem et sted i verden - håper noen der ute fikk bruk for det =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kjempe koselig med kommentarer :O) Legg igjen en link til din blogg så tar vi gjerne en titt ;)