onsdag 8. juni 2011

pipi lille bin

Kjørte hjem fra simskolan i dag, i full fart. og så kom det plutselig en fugl i full fart tvers over veien. det gikk ikke bra. Så litt ironisk legger jeg dette innlegget under etiketten dyreliv.

Da jeg kikket i speilet og så den lille fuglen lå der fikk jeg en klump i magen. barna skjønte tegninga med en gang jeg stoppet inn til siden.
- mamma, man skal ikke drepe dyr!!
og jeg tenkte HJELP!! inni meg og håpet på at den enten var besvimt eller helt død. I alle fall ikke så skadet at jeg måtte avlivet den. hvordan skulle jeg i tilfelle gjøre det??ikke foran barna selvfølgelig! men da måtte jeg gå unna bilen... og stakkars fugl! tenk hvis den har vondt.. samtidig som disse tankene svirret fikk jeg forklart for barna at det var ett uhell, og at det var viktig å undersøke hvordan det hadde gått med fuglen. eller andre dyr som var skadet.osv.

barna ble i bilen da jeg tuslet over veien for å se hvordan det stod til. Og jeg skal innrømme at jeg pustet lettet ut da den var død!! ønsket selvfølgelig at den skulle flakse lykkelig sin vei, men når den ikke gjorde det, så ble det i alle fall ikke det tredje utfallet.(put it to sleep.... by me)

så nå ligger "pipi lille bin" begravet i trädgården, barna insissterte på det :) Det skulle være navngiving, gravstein og blomster. Og de tok det hele med meget godt humør, nesten morbid typ godt humør faktisk :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kjempe koselig med kommentarer :O) Legg igjen en link til din blogg så tar vi gjerne en titt ;)