fredag 9. april 2010

Mye tull på tullevesenet

Vimpelen har kommet opp!


Sverige er ydeligvis ikke like plaget av smuglere som Norge, for å finne fram til tullen var ikke bare bare – vi måtte ta av E18 og kjøre et stykke inn i bondelandet. Vel framme tok vi likesågodt med oss alle 5 barna inn på kontoret for å deklarere ”godset” vårt. Tipper det aldri før har vært så livlig der inne!

(Hyttebilder kommer plutselig)

Vi var ikke framme før sent på kvelden og første natten tilbrakte vi i hytter utenfor byen. Tross at det ikke var innlagt vann i de bittesmå hyttene var det veldig koselig der =)

Dagen etter var det endelig tid for overtakelse!!! Vi var rimelig spente og ivrige! Prestgården var over all forventning – så klart litt slitent her og der, men huset er jo også urgammelt. Gammelt og sjarmerende. Det tok tid å få båret inn flyttelasset, men vi klarte ikke la være å snike litt rundt på skattejakt heller – vi kjøpte jo huset møblert, så det var mange kriker og kroker å undersøke...morro morro! Har allerede gjort endel fynd, som kommer til å blogges etterhvert – så følg med!Første morgenen så vi 4 rådyr i hagen – og ellers har vi sett traner( eller hegrer?!), meitemark og flaggermus på nært hold. Vi har også rukket å hilse på våre tobente grannar, og de var kjempekoselige. Honning på den ene siden og kuer på den andre. Ja, vi har vel nevnt at det muligens lukter litt ku her?!Vi er i grunn alle sammen enige om at dette kommer til å bli et vakkert eventyr, og vi blir bare mer og mer forelsket i stedet.

1 kommentar:

 1. Det er en trane!! Ikke hegre.
  Hegre lever av fisk og finnes ute ved kysten.
  Trane lever og legger egg i skogen og på myr og spiser planter, krypdyr, insekter etc, og kan bli opp til 1,2 meter høy.
  :-)
  Pappa.

  SvarSlett

Kjempe koselig med kommentarer :O) Legg igjen en link til din blogg så tar vi gjerne en titt ;)