fredag 9. april 2010

Pleasent Surprise!


Lørdag var satt av på IKEA. Barnen ble plassert i Småland sammen med tante-Pine mens de voksne shoppa nye senger. Ingen av oss har noengang handlet så lite på IKEA, det blei kun senger og 91,- SEK på felleskassa – vi should have, could have, would have MEN med huset fullt av uutpakkede esker fristet det rett og slett ikke å dra mere stasj inn i kaoset. Det hører også med til historien av vi glemte endel av tingene som stod på lista, for lista ble igjen hjemme. Men med IKEA en time unna er ikke det noe stress – vi tar glatt en tur til vi =)

Men apropo historia – back to business – i det vi hadde betalt og stod ved kassene ble plutselig Dronninga attackerad av en galen dam. Dronninga skjønte jo ikke bæret da plutselig mamman og pappan dukket opp og ropte ”Overraskelse!”. Og overraska blei vi virkelig – og enda mer forbløffende er det jo at vi traff hverandre akkurat på IKEA.

Siden det var Påskafton innviet vi Ballsalen med deilig mat, påskmust og trävligt besøk – flytteskene ble skjøvet til side og bordet var nydelig pyntet med flotte påskeliljer fra gjestene. En veldig koselig og sein kveld =)

4 kommentarer:

 1. Har dere fått ekstra hjelp i huset? Artig effekt med "spøkelse" i bakgrunnen.

  SvarSlett
 2. Har dere fått ekstra hjelp i huset? Artig effekt med "spøkelse" i bakgrunnen.

  SvarSlett
 3. ¨ååå det er så spennede dette å lese om dere:) derer skriver bra! UFF med flyt av bajsen.,,,..

  SvarSlett
 4. Bildet er som tatt ut av en real påskekrim;)Forsett og kos dere masse!!Klem kjersti:)

  SvarSlett

Kjempe koselig med kommentarer :O) Legg igjen en link til din blogg så tar vi gjerne en titt ;)